Telefon: +47 51 21 24 25

Håkon Tranberg

I min advokatpraksis bruker jeg en saksbehandlingsapplikasjon som er så viktig for meg at jeg må ha kontinuerlig sikker backup. Dessuten er jeg mye på farten, så jeg trenger å ha tilgang fra laptopen fra hvor som helst i verden. Jeg har siden 2009 latt eProvider ta vare på hosting av både saksbehandlingsapplikasjonen og epostapplikasjonen, samt alt annet jeg trenger i min virksomhet, slik at jeg kan være produktiv hvor som helst, når som helst. Jeg er imponert over oppetid og feilfrihet, samt kort responstid når jeg trenger nye pc-oppsett eller installasjon av nye applikasjoner.

- Håkon Tranberg / Advokat
Per Inge Rygg

I en fase hvor Amesto hadde flere hosting partnere, ønsket vi å sentralisere til en hosting partner i 2013. eProvider fremstod som det beste valget ut i fra en helhetsvurdering. Amesto benytter ressurser hos eProvider både i forhold til oppsett av nye servere, migrering av kunder, rådgivning og support. eProvider fremstår som svært kompetente på sine områder, og ikke minst får vi en servicegrad som vi ikke har fått hos andre partnere. Dette betyr mye hvor det ikke alltid er god tid til å gjennomføre endringer. Vi anbefaler eProvider til andre med tilsvarende behov for drift og support av servere.

- Per Inge Rygg / CEO - Amesto Solutions Purchasing AS
Sven Tommy Bakke

EPSCO Norge var i ekspansjon, hadde en etablert Citrix løsning hos en annen større leverandør i markedet, men ønsket å evaluere alternativene for en mer kostnads effektiv, sikker og en mer personlig relasjon.

Blant flere tilbydere valgte vi løsningen fra eProvider. Et for oss helt riktig valg. Vi har i eProvider funnet den riktige leverandøren som tilfredsstiller alle våre kriterier for en kostnadseffektiv og sikker løsning, høyt kompetansenivå, enestående kundeservice og løsningsorientert.

eProvider gis vår beste anbefaling!

 

- Sven Tommy Bakke / CEO - EPSCO Norge AS
Ernst Rossebø

Vi inngikk i 2008 en avtale med eProvider om kjøp av diverse PC utstyr. Etter hvert har eProvider overtatt mer og mer hos oss på IT siden. De har blant annet ordnet nye linjer, ny server, nye PC’er, nye Office pakker og gjennomført en opprydding og fjerning av utdaterte programmer. De står nå for alt av drift og vedlikehold.

Da vi i fjor høst etablerte Ryfylke Apotek AS var det naturlig å bruke eProvider til å sette opp alt av PC, skrivere etc.

Vi er veldig godt fornøyde med arbeidet som er utført av eProvider. Vi har opplevd rask responstid og god service til en fornuftig pris. Jeg kan derfor anbefale eProvider til andre aktører som har behov for lignende tjenester.

 

- Ernst Rossebø / Daglig leder
Marcus B. Akre

Akre Consulting leverer utviklingstjenster på kryss av branjer og platformer. Når vi etablerte selskapet hadde vi behov for en dynamisk samarbeidspartner med forståelse for løsninger og muligheter. Vi valgte å innlede et slikt samarbeid med eProvider da de møter våre behov og gir en god synergi i mellom selskapene. Sammen skaper vi merverdi for våre kunder hvor vi leverer tjenester og eProvider står for drift og hosting.

Vi setter ytelse, dynamikk og oppetid i høysete. Noe eProvider leverer som en lek!

- Marcus B. Akre / CEO - Akre Consulting
Kristian N. Økland

For tx:translation er det viktig å ha en samarbeidspartner og ikke bare en leverandør på IT-tjenester. Derfor er vi i tx:tranlation glad for den åpne dialogen vi har til enhver tid. Dette gir våre beste anbefalinger og som gjør at vi føler oss familiær med eProvider. eProvider har lovet oss og det holder de når det gjelder både oppetid, ytelse, support og responstid. Tx: translation er helt avhengig av at de til enhver til holder det de lover i denne sammenhengen – og det gjør de.

- Kristian N. Økland / CEO - TX:translation AS
Christian D. Abel

When I started my new business, eProvider was an invaluable help in setting up and managing my IT requirements.  I was coming from a larger organization that used a Citrix solution for outsourcing its IT, and I wanted a similar solution for my small company.  eProvider set up an ASP solution that gave me just what I was looking for in a cost-effective and reliable way.   The customer service is fantastic! These guys really know their stuff, and are extremely helpful and prompt. They get my highest recommendation.

- Christian D. Abel / Reg. US Patent Attorney / Reg. European Patent
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux